thumb1

ABF är sveriges ledande studieförbund. De finns i landets alla kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. Naynava och ABF sammarbetar genom att ordna kurser i språk, skall utökas till att inkludera kurser relaterade till sociala relationer.

www.abf.se

thumb1

Migrationsverkets uppdrag är bland annat att pröva ansökningar från personer som vill bosätta sig i Sverige, komma på besök, söka skydd undan förföljelse eller få svenskt medborgarskap. Naynava och Migrationsverkets sammarbetar genom att representera personer som har ärenden med migrationsverket genom att tolka, förse juridisk rådgivning samt informera om hur Sveriges myndigheter är strukturerade.

www.migrationsverket.se

thumb1

Tensta Rehab är ett primärvårdsrehab som ligger i Tensta centrum. På mottagningen finns arbetsterapeuter, dietist och fysioterapeuter/sjukgymnaster. Naynava och Tensta Rehab sammarbetar genom agera som kontaktperson personligt assistant.

www.tenstarehab.se

thumb1

Hässelby Tandvård har varit aktiva i branschen i över 10 år och försett sina tjänster med ett mångkulturellt kompetens. Naynava och Hässelby Tandvård samarbetar då de är geografisk nära varandra och en del av våra medlemmar är i behov av tjänster som erbjuds med hänsyn till deras bakgrund.

thumb1

Förortsjuristerna strävar efter att kombinera juridik med integration. De specialiserar oss på att hjälpa alla människor, oavsett bakgrund och ekonomiska förutsättningar. Naynava och Förortsjuristerna sammarbetar med juridisk rådgivning med fokus på den behövandes specifika behov.

www.forortsjuristerna.se

thumb1

Förbundet för ett samhälle utan rörelsehinder är en organisation för personer med nedsatt rörelseförmåga.

www.dhr.se

thumb1

Arbetsförmedlingen skapar förutsättningar för att den som är ny i Sverige snabbt ska komma i arbete eller utbildning..

www.arbetsformedlingen.se

thumb1

Riddarens Vårdcentral har som mål att erbjuda hög kvalitativ vård och deras vision är att engagera patienten i sin behandling och planering av sin hälsa.

www.riddarens.se

thumb1

Samhall har som kärnuppdrag att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar. Genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag skapar de varje år nya möjligheter till arbete för tusentals personer som tidigare stått långt ifrån arbetsmarknaden.

www.samhall.se

thumb1

I Stockholms stad arbetar över 39 000 personer. Du möter de till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar, bolag och stiftelser.

www.stockholm.se

thumb1

Landstinget finns för länets invånare. Varje dag, dygnet runt. Barn föds och operationer utförs. Patienter får behandling och stöd på sjukhus och vårdcentraler. Tunnelbana, pendeltåg, buss och båt tar invånare till jobbet, skolan, fritidsintressen och hem igen. Ny konst och kultur skapas varje dag.

www.sll.se

Kontakt

Telefon: +46 790 32 92 10
Email: kontakt@naynava.se
Adress: Gullingeplan 46
                     163 63 Spånga,
                     Stockholm, Sverige

Bankgiro: 5149-1660
Orgnr: 802504-2253

Telefontider

Måndag-Fredag:
        09:00 - 17:00
Lördag:
        10:00 - 14:00
       Söndag: Stängt